Odabran novi / stari izvođač radova za košnju županijskih i lokalnih cesta u Karlovačkoj županiji

Potpisan je dvogodišnji ugovor sa tvrtkom Obrt za usluge u šumarstvu vl. Drago Marjanović iz Karlovca za košnju trave i održavanje zelenila uz županijske i lokalne ceste u sklopu  radova redovnog održavanje i zaštita županijskih i lokalnih cesta na području Karlovačke županije.

Nakon provedenog postupka javne nabave te pristigle 3 ponude, ponuda tvrtke Obrt za usluge u šumarstvu vl. Drago Marjanović iz Karlovca je odabrana kao ekonomski najpovoljnija. Osim Obrta Marjanović za predmetni postupak ponudu su dostavile tvrtka Ceste Karlovac d.d. iz Karlovca te tvrtka Binđo d.o.o. iz Ivanić-Grada.

Ponuda prvo rangiranog odnosno odabranog ponuditelja,  Obrt Marjanović iznosi 805.200,00 EUR-a , drugo rangirana ponuda tvrtke Binđo d.o.o. iznosi 995.376,00 EUR-a i treće rangirana ponuda tvrtke Ceste Karlovac d.d. iznosi 2.552.125,00 EUR-a.

Županijska uprava za ceste održava ukupno 855 km županijskih i lokalnih cesta na području Karlovačke županije , a radovi košnje i održavanja zelenila uz prometnice izvode se prema planu sukladno vrsti ceste, glavnim županijskim pravcima, tj. prioritetima.

Unatoč nepovoljnim vremenskim prilikama, učestalim kišnim periodima u kombinaciji sa visokim temperaturama te naglim bujanjem vegetacije, tj. specifičnih vrsta trave/korova, izvođač radova nastoji u što kraćim rokovima izvršiti košnju trave na svim kritičnim dionicama kojima upravljamo.

Skip to content