Održan je kolegij županice u Slunju

Za turističku sezonu, ali i svakodnevni život građana, vrlo je bitna i sigurnost prometa. Ukupno 1,8 milijuna eura vrijednost je radova koje ŽUC Karlovačke županije trenutno provodi na slunjskom području, a neki su već i završeni. Jedan od njih, onaj u Ladihovićevoj ulici obišli su danas županica Martina Furdek-Hajdin sa suradnicima, gradonačelnica grada Slunja Mirjana Puškarić te ravnatelj ŽUC-a Darko Bebić sa suradnicima.

Na spomenutoj ulici izvršeno je presvlačenje kompletnog kolnika novim asfaltnim slojem te je riješen sustava odvodnje oborinskih voda s lijeve stane kolnika. Također, na 2 pješačka prijelaza izvedeni su usporivači prometa koji će dodatno doprinijeti sigurnosti prometa, posebno pješaka. Vrijednost radova je 217 tisuća eura, koje je ŽUC izveo zajedno s Gradom Slunjem. Grad Slunj izvodio je radove izgradnje nogostupa i javne rasvjete.

Grad Slunj ima izrazito dobru suradnju sa Županijskom upravom za ceste Karlovačke županije. Naravno da s naše strane ima mnogo zahtjeva, jer osluškujemo potrebe naših sugrađana, ali raduje me što su one i prepoznate .“ -naglašava gradonačelnica grada Slunja Mirjana Puškarić.

Tekst i slike preuzeti sa web stranice Karlovačke županije, ovdje možete pročitati cijeli članak KARLOVAČKA ŽUPANIJA  

 

 

Skip to content